Acasă » Noutăți » We are 100G

We are 100G

După cum putem vedea, în următorii câțiva ani, traficul va crește exponențial. Nu doar traficul Internet generat de consumatorii din segmentul de acasă va crește. Există o creștere a telecomunicațiilor și localizarea afacerilor este peste tot. Fie că este vorba de discuții de afaceri cu clienți la distanță sau de comunicare între utilizatori la distanță sau conectivitate între ramuri, vocea și video. Mai multe întreprinderi folosesc acum conferința de voce și video și au adăugat servicii media în timp real, de înaltă definiție, de înaltă calitate etc.. Toate acestea necesită o capacitate imensă de lățime de bandă și rutare inteligentă atât pentru viitorul imediat cât și pentru posibile solicitări imediate de trafic.

Recent iHost a migrat la o tehnologie de rutare și distribuție a traficului complet redundantă ce oferă conform arhitecturii disponibilitate de 100% pentru nodurile centrale ale rețelei. De asemenea toate punctele de prezență și centrele de date beneficiază de disponibilitate maximă și sunt interconectate fizic prin multiple canale dedicate de fibră optică, ce permite migrarea serviciilor Cloud între servere și centre de date în timp real fără pauze tehnice.

Odată cu migrarea la o rețea de performanță 100G există posibilitatea contractării serviciilor de bandă dedicată și VLAN precum și conectivitate de 10/25G per server dedicat sau per grup de servere. În acest fel clienții beneficiază de o calitate și o densitate mai mare pentru serverele Cloud Private cât și pentru alte soluții complexe de performanță.