Acasă » Cloud » Mentenanță Planificată Cloud Servere

Mentenanță Planificată Cloud Servere

iHost anunță despre lucrări planificate de mentenanță și îmbunătățire a platformei Cloud Server. La data de 4 August începând cu orele 02:00 și până la 06:00 (GMT+2) sunt posibile dificultăți în accesarea serverelor virtuale. Lucrările necesită reconfigurarea completă a platformei și a hipervizorului precum și înlocuirea unor componente fizice. Conform planului de mentenanță indisponibilitatea serviciului nu trebuie să depășească 20 minute. Alte servicii iHost nu sunt afectate și vor funcționa în regim normal.

OS Templates + Any ISO

După mentenanță va fi disponibilă opțiunea de a rula mai multe sisteme de operare preconfigurate precum și posibilitatea de a instala orice SO la dorință direct de pe imaginea ISO. Migrarea de pe Web Hosting rămâne la fel gratuită și imediată fără necesitatea de a instala sau a configura ceva.

One-Click Apps

Posibilitatea rulării aplicațiilor web, game servere și panouri de control cu un singur click. Porniți imediat o instanță WordPress, Drupal, Magento sau chiar un server LAMP cu panou de control fără necesitatea de a configura serverul.

BYOIP + IP Failover

Pentru o siguranță și o disponibilitatea mai mare a serviciului Cloud Server, clientul are posibilitatea să ruleze IP adresele personale direct de pe serverele Cloud prin intermediul unei conexiuni BGP cu suport RPKI. Alternativ prin IP Failover, o IP adresă poate fi mutată imediat de pe un server virtual pe altul fără pierderea conexiunilor active.

BACKUP & Snapshots

Până la 3 imagini de tip Snapshot gratuite incluse în fiecare ofertă Cloud Server. După un proces de upgrade eșuat te poți întoarce imediat la starea inițială. În cazurile când sunt necesare mai multe copii complete a serverului, serviciul Enterprise Backup vă oferă posibilitatea să vă planificați toate procesele de backup individual direct in panoul de control.

Private LAN & VPN

Pentru serverele care necesită o conexiune internă și securizată este disponibilă opțiunea Private LAN, ce permite interconectarea serverelor virtuale și dedicate la viteze de până la 10Gbps în cadrul centrelor de date iHost. Traficul este gratuit și nelimitat. Opțiunea disponibilă la cerere.

Am descris doar câteva din opțiunile noi disponibile după mentenanța din 3 August 2020. Cu mai multă informație o să revenim pe Blog și pe paginile oficiale din Twitter, Facebook. În cazul în care aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență vă rugăm să ne contactați prin metodele disponibile pe pagina de contacte sau pe hotline@ihost.md.