Acasă » Business » Migrează Simplu

Migrează Simplu

iHost simplifică migrarea. Dacă până acum migrarea unui website sau server era o problemă sau trebuia planificată cu mult timp înainte, acum e mult mai simplu. Tehnologiile utilizate de specialiștii și inginerii iHost permit migrarea datelor în mai puțin de 24 ore în cazul în care datele nu depășesc cumulativ 100GB. În restul cazurilor poate fi aplicată tehnologia Online Migration, ce permite migrarea datelor fără pauze tehnice pentru replicarea bazelor de date tip SQL sau altor fișiere dependente de sistem. Procesul de migrare a datelor este absolut gratuit la activarea oricărui serviciu.

Parole? Date?

Pentru a migra datele și conținutul desigur avem nevoie de acces nemijlocit la server, website sau la datele care urmează să fie migrate. Utilizăm mai multe tipuri de acces și respectăm politicile de securitate corporative din acest motiv avem posibilitatea de a migra fără predarea parolelor sau datelor confidențiale de acces.

Migrare fizică

În cazurile când este necesară migrarea fizică a echipamentului, o facem fără grabă. Inginerii noștri pot migra serverele dintr-un centru de date în altul fără necesitatea de a migra fizic echipamentului. Adică acum numai aveți dependență de infrastructură sau compatibilitate atunci când schimbați operatorul de servicii.

10 destinații disponibile

iHost are 4 puncte de prezență naționale în 2 centre de date proprii și în 2 centre de date ale operatorilor Internet, precum și 9 puncte de prezență în centrele de date din San Francisco, Miami, Montreal, London, Luxembourg, Germania, Singapore, Tokyo, Sydney. iHost operează toată gama de servicii în toate 10 destinații geografice diferite. Pentru mai multă informație apelați la consultanții iHost sau Asistența si disponibilă 24/7/365.