Acasă » Noutăți » -50% reducere la Web Hosting

-50% reducere la Web Hosting

În perioada 15 Decembrie – 15 Ianuarie 2021 mai ai un motiv în plus să migrezi la iHost. Toate ofertele de web hosting beneficiază de 50% reducere și mai primești și migrare Gratuită! Reducerile sunt aplicate automat pentru toate ofertele de găzduire web. Acum e timpul să beneficiezi de cea mai bună performanță și securitate pentru prezența ta pe Internet, și da, chiar suntem mai buni și mai rapizi ca toată concurența, vezi ofertele iHost în comparație cu alte 5 companii de hosting in Moldova.

Oferta clasică de Găzduire Web în comparație cu alte oferte

De ce merită să migrezi la iHost?

Sunt mai multe motive de ce iHost poate fi alegerea perfectă pentru pagina ta pe Internet. Mai jos dorim să le aducem în evidență pe cele esențiale care aduc un beneficiu de viteză și perfomanță vizibilă.

Echipament ultra modern

Utilizăm pentru hosting web doar servere Hewlett Packard Enterprise (HPE) PROLIANT de Generația 8/9 și cele mai performante procesoare din familia Intel Xeon Gold cu memorie cu suport ECC și Hotswap.

Stocare date pe NVME

Stocarea datelor joacă un rol important în viteza de accesare a conținutului de pe paginile web, iar în cazurile când sunt multe imagini sau alt conținut media pe pagină, interfața NVME oferă o viteză de până la 10 ori mai mare decât stocare pe SSD și de până la 100 de ori mai rapid decât HDD. Mai mult despre stocarea datelor pe NVME puteți citi în postarea anterioară pe blog.

Cel mai rapid Internet

iHost deține multiple conexiuni fizice complet redundante pentru a alimenta serverele cu cel mai rapid Internet din țară. Toate serverele iHost sunt conectate la rețea cu viteza de 10 Gigabiți pe secundă, iar nodul rețelei are o capacitate generală de peste 100 Gigabiți pe secundă. Foarte rapid, mai rapid ca gândul.

Asistență și Ingineri Calificați

Clienții contează. Din acest motiv iHost oferă suport tehnic și asistență completă la migrare și după migrare. Dacă aveți nevoie de o consultație sau o soluție inginerii iHost sunt mereu la dispoziția clientului prin Chat, Email sau telefon.

Mai stai pe gânduri? Migrează acum la iHost